Rijk Zwaan Robinson Clinic

Zondag 3 september was de Rijk Zwaan Robinson Clinic ter opening van het nieuwe handbalseizoen.

Leuke spellen, een stormbaan, schitterend weer, heerlijk eten en allemaal blije gezichten! Wat een feest was het vorige week zondag op het terrein bij ODIS. De Rijk Zwaan Robinson Clinic stond op de agenda en zo fanatiek als alle leden zijn, werd er hard gestreden om de eerste plaats! Team Rood, Beige en Paars waren de uiteindelijke winnaars in hun leeftijdscategorie, sommige overigens met maar een paar punten verschil! Na alle inspanningen was het tijd voor een heerlijk broodje hamburger, salade en patatjes.

Iedereen bedankt voor wie zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan deze dag!

Extra dank aan: Rijk Zwaan, Slagerij Zwaard en aan Move for Fun voor hun enthousiasme! 

Groetjes de activiteitencommissie