Trainingstijden veldseizoen

Trainingstijden najaar buitenseizoen 2018-2019+ trainers/coaches

Trainingstijden najaar buitenseizoen 2018

Beste leden van HV ODIS,
De start van het nieuwe handbalseizoen is weer in zicht. Na veel puzzelen zijn wij tot de volgende trainingstijden gekomen voor het buitenseizoen (te vinden in de bijlage en binnenkort op de website). Daarnaast vindt je er de trainer(s) en/of coach(es) voor aankomend jaar.
Zoals jullie zien zijn er echter nog wat gaten te vullen en zijn wij hard opzoek naar trainers voor zowel de kleinste jeugd als oudere meiden. Dus mocht je het leuk vinden om training te geven, schroom dan niet en stuur ons een e-mail. Ook meiden die het leuk zouden vinden om trainers willen helpen mogen altijd contact opnemen met ons. Want hoe leuk is het om je eigen handbalskills te leren aan onze jongste talentjes! Daarnaast hebben nog niet alle teams een of meer coach(es) dus ook daar zoeken wij nog een aantal vrijwilligers voor.
Wij wensen iedereen veel handbalplezier toe het komende seizoen!
Met vriendelijke groet,
Melissa Knijnenburg