HANDBALNL APP

Wanneer je lid wordt bij onze handbalvereniging, wordt je als bondslid aangemeld bij het NHV in Sportlink Club (ledenadministratie). Deze gegevens zijn gekoppeld aan de HandbalNL App, een hele handige (gratis) App.

WAT KAN IK MET DE HANDBALNL APP

– De (laatste) wedstrijdschema’s, uitslagen, standen etc.
– Informatie over handbalverenigingen (adres- en contactgegevens, routeplanner etc.)
– Toevoegen of wijzigen van je profielfoto (spelerspas)
– Inzien en wijzigen van je persoonsgegevens (adres, e-mail, telefoonnummer etc.)
– Wijzigen van je privacy-instellingen (weergave naam en foto spelerspas)

Als je voor de eerste keer aan de slag gaat met de App moet je je eerst registreren. Om de App te kunnen koppelen aan jouw gegevens, of dat van je kind, moet je het e-mailadres gebruiken dat in de Sportlink Club vermeldt staat. Dit is het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij de ledenadministratie op het inschrijfformulier.

Wil je als ouder, opa of oma bijvoorbeeld het programma van je (klein)kinderen volgen, zodat je weet wanneer ze moeten spelen? Registreer je dan als toeschouwer in de App. Dit e-mailadres hoeft niet bekend te zijn bij een vereniging of bond.

HANDLEIDINGEN