Carwash sponsoractie

Zaterdag 15 april was het dan weer zover: de Carwash van ODIS!

We vroegen jullie weer om te gaan bakken zodat we dit vervolgens in het kraampje konden verkopen. Wat een gehoor hebben jullie daaraan gegeven! De mooiste en lekkerste creaties kwamen voorbij en ook allemaal nog eens heel mooi verpakt. Daarnaast werden er ook heel veel mooie bloemen, planten, tomaten, paprika’s e.d. gebracht om te verkopen. Het zag er allemaal heel mooi en feestelijk uit en wat waren we blij met het goede weer. Alle auto’s die gewassen werden reden blinkend het terrein weer af en niet te vergeten de fietsen welke dit jaar ook gewassen werden.

Iedereen heel erg bedankt voor de hulp en de inbreng aan spullen voor de verkoop in het kraampje. We hebben weer een mooi bedrag met elkaar opgehaald voor de club!

Groetjes de activiteitencommissie