Bowlingavond

Vrijdag 10 februari was het weer een gezellige drukte in de kantine van ODIS. De meiden van de B, C en D teams en de coaches waren uitgenodigd voor een gezellig avondje met elkaar! We begonnen met een uurtje bowlen. Dit bleek voor sommige toch een stuk moeilijker te zijn dan een bal in het doel te gooien! De competitiestrijd zat er goed in bij sommige en er was een hoop lol onderling. Na een uurtje druk maken mocht iedereen met het eigen team aan een tafel gezellig bijkletsen en eten, niet te vergeten! Toen iedereen voldaan was, werden de handballen uit de kast getrokken en mocht de voorzitter er zelfs aan te pas komen om het licht op het veld weer aan te zetten. Al met al weer een gezellige en geslaagde avond!

Super leuk dat jullie er allemaal weer waren!

Groetjes de activiteitencommissie