Jeugd Sportmarathon

Na 2 jaar een kerstvakantie zonder jeugdsportmarathon, wordt er komende week op dinsdag 27 en woensdag 28 december (12.00 – 17.30 uur) het sportevenement van het jaar voor de groepen 5, 6, 7 en 8 van de basisscholen georganiseerd.

Vriendengroep Lyra 11 heeft de organisatie opgepakt en organiseert vanuit het Liers Sport Overleg (LSO) samen met vele vrijwilligers van voetbal vereniging Lyra, touwtrekvereniging de groene Oase, gymnastiekvereniging SV De Lier, tennisvereniging `t Loo, korfbalvereniging Valto, handbalvereniging Odis, atletiekvereniging Olympus`70, badmintonvereniging De Pluimbal, Volleybalvereniging PQV, het Liora Showteam en Zwemvereniging Westland met waterpolo weer twee leuke sportdagen waar bijna 300 kinderen kennismaken met diverse sport- en spelactiviteiten.

Ze gaan in twee categorieën de strijd aan met elkaar voor de felbegeerde wisselbekers maar de organisatie draagt tegelijkertijd het motto uit; meedoen is belangrijker dan winnen! De jeugdsportmarathon wordt mede mogelijk gemaakt door de Kleding- en speelgoedbeurs, stichting Liers gevoel, Optisport Vreeloo, Vakfotografie Q, en Bloemsierkunst De Carlton.

De sporthal in De Lier kan alle toeschouwers weer ontvangen dus we zien jullie graag onze talenten, en jullie eigen kroost, hier komen aanmoedigen!!