Odis-afsluitdag Rijk Zwaan

Beste ODIS leden, trainers/coaches, ouders en broertjes en zusjes,

Op zondag 30 juni is de gezellige Rijk Zwaan afsluitdag bij HV ODIS.

’s Middags, om 13.00u mogen de F, E en D jeugd gaan uitmaken wie er de ODIS Expeditie Robinson gaat winnen m.m.v. Event Masters.

In teams gaan we strijden om de titel: “wie is de enige, echte Robinson”. Wie durft de uitdaging aan, wie is de winnaar van o.a. de concentratieproef en de behendigheidsproef en wie maakt het snelste een vuurtje….”.
Voor de overwinnaar is er een mooie prijs te verdienen.
Als je onverhoopt niet aanwezig kan zijn, mail dan vóór 15 juni naar odis@handbal.nl

Om 16.00u wordt er gestreden om de penaltybokaal, daarna hebben we vanaf 16.30u een heerlijke BBQ voor alle leden, coaches, trainers, ouders en natuurlijk broertjes en zusjes!
Hiervoor zal een kaartverkoop zijn in de Derde Helft.
De kosten hiervoor zijn:
• t/m 5 jaar: gratis
• 6 t/m 14 jaar: €7,50
• Vanaf 15 jaar: €10,00De kaartjes zullen in het weekend van 1/2 juni en 15/16 juni verkrijgbaar zijn in de Derde Helft.

Vanaf 20.00u zal er een pubquiz plaatsvinden voor de C, B, A, DS en andere enthousiastelingen. Wie gaat er dit jaar de ODISpubquiz winnen?
We hopen jullie allemaal op deze zonnige dag te zien!
De afsluitdagcommissie