Wist u dat…..?

Beste leden en ouders,

WIST U DAT:

*er maandag 1 oktober om 19.45u jaarvergadering is in de Derde Helft

*er woensdag 3 oktober in de Derde Helft een bijeenkomst is voor leden, ouders of andere geïnteresseerden die training geven of willen gaan geven. Om 19.00u begint Andre Stougje deze avond, wil je erbij zijn? Graag een mailtje naar de TC.

*woensdag as. de Rabo Clubkascampagne van start gaat, dus bent u lid van de Rabobank? Denkt u dan ook aan onze vereniging bij het geven van punten.

*er nog steeds Grote Clubactie loten verkocht mogen worden. Is je boekje vol ? laat het even weten, er zijn nog nieuwe boekjes met loten. Win met je team een gezellig uitje!

*er al twee superloten zijn verkocht, wie er ook één verkoopt verdient een mooie handbal.

*er een nieuwe VCP (VertrouwensContactPersoon) is gevonden en tevens is er ook iemand die voor de kantine wil gaan zorgen , wie dit zijn hoor je maandag tijdens de jaarvergadering.

*er al veel AVG formulieren ingeleverd zijn, mocht je het formulier kwijt zijn of niet hebben gekregen, stuur een mailtje naar het secretariaat voor een nieuwe.

Het bestuur HV ODIS