grote clubactie 2018

Grote Clubactie 2018
Ook dit jaar doet ODIS weer mee aan de Grote Clubactie.

Loten hiervoor kosten € 3,- waarvan € 2,40 naar ODIS gaat. Dit is jaarlijks een mooie actie om de clubkas te vullen. We hopen in 2018 ook weer op een mooie opbrengst!

Uitleg:
– Vanaf 9 september ontvangen alle ODIS leden een boekje met 20 loten. Je kunt hiermee langs de deuren gaan om loten te verkopen, denk hierbij ook aan ouders, opa’s, oma’s etc.

De officiële verkoop start op 15 september.

– De koper vult zijn gegevens in. Controleer de gegevens voordat je het boekje weer inlevert! Let vooral op het bankrekeningnummer!

– Het bedrag wordt d.m.v. éénmalige machtiging afgeschreven van de ingevulde bankrekening. Er hoeft dus niet met contant geld betaald te worden. Het lotnummer komt op het bankafschrift te staan.

– Als het boekje vol is, kan je bij Angelique Valstar een nieuw boekje krijgen. (odis@handbal.nl)

– Als je klaar bent met loten verkopen, kan je het boekje inleveren bij Angelique Valstar, Kijckerweg 57, De Lier of in de verzamel box in de kantine. Dit moet vòòr 11 november gebeuren.

– Voor degene die de meeste loten verkoopt zijn er weer mooie prijzen te winnen.

– Het team dat het beste verkoopt, mag met zijn team naar de Tuinderij en het lid dat de meeste loten verkoopt mag een nieuw handbaltenue uitkiezen ( superloten tellen hier niet mee).

– Als je meer als 20 loten verkoopt, krijg je een voucher. In deze voucher staan meerdere acties.

– Er wordt van iedereen verwacht minimaal 5 loten te verkopen. Je mag deze uiteraard ook zelf kopen!

– Lukt het niet om loten te verkopen of heb je te weinig loten verkocht: o Eénmalige (verplichte) bijdrage aan ODIS van € 20, – , contant te betalen bij inlevering van het lege boekje.

Superloten Ook dit jaar is het ook mogelijk om Superloten te verkopen. Een Superlot kost € 150,- en vertegenwoordigt 50 normale loten. Er gaat dus € 120,- naar de vereniging! Het Superlot kan worden verkocht bijvoorbeeld aan bedrijven. Bied het aan als een soort sponsoring. De koper ontvangt een symbolisch Superlot in een gouden envelop. De range van 50 loten komt op het bankafschrift van de koper te staan. Met de verkoop van Superloten maken we kans op het Grote Clubfeest voor ODIS t.w.v. € 5.000,-!! Heb je een koper gevonden voor een Superlot, neem contact op met Angelique. Heb je een superlot verkocht? verdien je een mooie handbal.

Vanaf zondag 9 september liggen de loten per team in een envelop achter de bar in de Odis kantine.

De coaches zorgen er voor dat de loten bij de meiden komen voor zaterdag 15 september.
We hopen dat iedereen weer erg zijn best gaat doen met de verkoop van de loten!